Allt är guld som glimmar!!!

Det är tidlöst enkelt modernt och pråligt på en och samma gång. Intresset av fina lyxiga och glammiga saker kommer från min uppväxt i en auktionsfamilj, där jag stod bredvid auktionsroparen och höll upp alla fina saker.

-Hörde jag 200 kronor, ekade det i salen, första andra.....Det bästa var att jag handlade så mycket fina saker, och det som var ännu bättre var att sakerna jag köpte gick att sälja igen för samma pris, om jag tröttnade.

För mig är det inte viktigt att ljusstaken är i äkta empire, utan det viktiga är att man tycker att den är fin och ger en känsla. (Gör ju inget om den fyller en funktion också :)

Det som också är viktigt i kråksången är att det blir en extra spänning om man blandar nya och gamla saker, från alla tidsepoker. Allt är tillåtet, man måste våga prova.

 

 

 

 

 

Jag vill att du som handlar av mig ska få fina saker att omge dig med i ditt hem. Jag ska göra allt som står i min makt för att handplocka marknadens finaste saker. Saker att leva med en tid eller resten av ditt liv.

Ett axplock av leverantörer vi valt att jobba med är: Skultuna, Bloomingville, House Doctor, Ceannis, Olsson & Jenssen, Kamelo, Oscar & Clothilde, On Interiör.

Låt dig inspireras!

 

Terese Widholm

Grundare/VD